All Style Ju-jutsu:
de heer FRANÇOIS Hensen
Abelenstraat 4
B-3530 Houthalen
+32 (0)475 98 60 26

Trainingen:
dinsdag:
van 19u30 tot 21u00
zondag:
van 10u00 tot 11u30

CHIDORI ALL STYLE JU-JUTSU

Chidori ju-jutsu club (aangesloten bij All Style Ju-jutsu) is een club waar "zelfverdediging" centraal staat. De verwijzing naar "All Style Ju-jutsu" duidt op de openheid tot "alle stijlen" en heeft tot doel jezelf leren verdedigen.

De trainingen gebeuren in een ontspannen en vriendschappelijke sfeer. Het doel van Chidori is bij de deelnemer zelfvertrouwen en zelfbeheersing aan te kweken door middel van eenvoudige en nuttige technieken en door je eigen lichaam te gebruiken de kracht te ontwikkelen om elke aanvaller aan te kunnen.

De aangeleerde technieken zorgen ervoor dat je al na enkele lessen kunt reageren op de meest voorkomende aanvallen. Er wordt nadruk gelegd op hoe te ontwijken of af te leiden zonder dat er veel techniek bij te pas komt. Dit vooral door gebruik te maken van eenvoudige verplaatsingen.

Oefeningen uit karate, judo, boksen, moderne stijlen ju-jutsu, close-combat, enz., komen aan bod; uiteraard steeds aangepast aan de individuele deelnemer. De opwarming en de gebruikte technieken zijn zowel turnen, fitness als ontspanning.

Nog niet overtuigd? Neem dan drie gratis proeflessen en beslis pas daarna om je in te schrijven!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons secretariaat. Gebruik hiervoor bij voorkeur ons contactformulier (klik hier).

Training elke dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur
en elke zondag van 10.00 tot 11.30 uur
Sporthal Houthalen-Oost, Vogelkersstraat 11,
3530 Houthalen-Helchteren

©2024 WWW.ALLSTYLEJUJUTSU.BE  |  FeedBack